Hvem er jeg?​

Jeg hedder Susanne Marxen, og er uddannet fysiurgisk lægeeksamnineret massør, samt akupunktør hos Lasota terapi akademi i 2017. 

Jeg tænker helt klart, at det er 2 behandlingsformer, som vil komplimentere hinanden godt. Det er behandlingsformer som kan noget helt forskelligt, hvilket er oplagt, når alle i bund og grund er forskellige.

Derudover tager jeg løbende kurser og kortere uddannelser, som jeg tænker kan være et godt supplement at tilbyde mine patienter. Men også for at holde mig opdateret indenfor behandlerverdenen. Jeg er desuden RAB-godkendt, hvilket også stiller krav til kontinuerlig efteruddannelse hos godkendte udbydere.

Jeg er uddannet Social og Sundhedsassistent, og har i alle mine uddannede år, arbejdet i socialpsykiatrien. Et fantastisk felt, hvor jeg har været så heldig, både at arbejde med unge som ældre. Et arbejde med mennesker med, hver deres helt unikke udfordringer i livet. Jeg har derfra en massiv erfaring, jeg med ro i sindet kan tage med mig i arbejdet i klinikken. Nu hvor tiden er blevet til at prøve noget nyt ;-).​

Kom i kontakt

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde en kontaktformular. Jeg vil derefter tage kontakt til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg , Susanne Marxen, står klar med råd og vejledning i hvordan, du opretholder en sund og stærk krop efter endt behandling. Kontakt mig for information og tidsbestilling.

Kontakt mig

​Klinik Pinepænken

Assenbøllevej 80, 5492 Vissenbjerg

- Få rutevejledning

Ring eller sms på: 25 71 90 80

E-mail: susanne@klinik-pinebaenken.dk