Venindemassage​

Venindemassage er fantastisk hyggeligt. Prøv det.

Et eksempel kunne være, at I er 4 tøser som godt kunne tænke jer en tøsehyggedag, med en hyggelig aktivitet. I kommer alle 4 samtidig, og tilbringer et par timer i min dejlige rummelige klinik. I skiftes til at komme på briksen og modtage en halv times massage. I er velkommen til at tage en flaske bobler og lidt snacks med. På den måde er I sammen om noget velvære, I kan hygge og grine sammen, og den som er på briksen, er lige så meget med i det hele.

Det er også en mulighed til polterabends.

Ideel gaveidé

God gaveide til mormor/mor/døtre-dag, hvor pigerne i familien, flere generationer, kan få sig en anderledes fælles aktivitet, som er for alle aldre- også babyer ;-)​

Teenagedatteren/pigen, som ikke ønsker sig noget. Giv hende en tur sammen med veninderne. Børn og teenagere er ofte overset i kombination med massage. Men de både vokser, dyrker sport, sidder meget ned i skolen, udvikler sig fysisk og psykisk. Massage løsner spændinger ja, men det er også psykisk groundende, tryghedsskabende, afslappende og nærværende.

Hvis I foretrækker at være på egen lokation, pakker jeg nemt briksen, og kommer til jer. Dog vil det så være for betaling af minimum 4 x ½ times behandlinger (1000kr)+kørsel.

Ring gerne for booking, og snak om hvad I kunne tænke jer.​

Kom i kontakt

Fandt du ikke information om det du søgte på min hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde en kontaktformular. Jeg vil derefter tage kontakt til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om mig

Jeg , Susanne Marxen, står klar med råd og vejledning i hvordan, du opretholder en sund og stærk krop efter endt behandling. Kontakt mig for information og tidsbestilling.

Kontakt mig

​Klinik Pinepænken

Assenbøllevej 80, 5492 Vissenbjerg

- Få rutevejledning

Ring eller sms på: 25 71 90 80

E-mail: susanne@klinik-pinebaenken.dk